CS Micul Print Braila a inceput anul competitional 2024 prin participarea la Campionatul National de sah scolar ” Elisabeta Polihroniade” ce a avut loc in frumoasa statiune de pe Valea Oltului ,Calimanesti 2-7 ianuarie. Lotul care a facut deplasarea la acest eveniment national a fost compus din : Luca Sebastian Gabriel grupa 9 ani , Radu Victor grupa 13 ani, Pirlitu Cosmin si Colioglu Marian grupa 17 ani.Chess-Results Server Chess-results.com – Concursul National Scolar de Sah ELISABETA POLIHRONIADE

A fost un campionat dificil pentru jucatorii nostri de la U17 ,categorie de varsta la care pregatirea teoretica in toate cele 3 etape ale partidei este esentiala. Un rezultat bun a obtinut Radu Victor la U 13 dar un angajament si un target pe viitor il poate apropia de locurile fruntase la urmatoarele concursuri. Luca Sebastian – Gabriel la U9 a dat dovada de prea multa ” generozitate” in timpul partidelor si cateva puncte facute cadou adversarilor l-au scos din ritm. Asteptam o revenire la valoarea lui cat m-ai curand.

In luna februarie pe plan local se va desfasura concursul de sah rapid ” Trofeul Micul Print ” editia de iarna 11.02 locatia – Muzeul de Istorie ” Carol I” – Trofeul “ Micul Print “ editia de iarna 2024 – sah rapid – Federația Română de Șah (frsah.ro)

Chess-Results Server Chess-results.com – Cupa Micul Print

De asemenea CS Micul Print Braila isi propune sa organizeze si in acest an traditionalele concursuri de sah rapid si clasic : Trofeul ” Mutare cu mutare” in colaborare cu Braila Mall, Trofeul Maritimo, Trofeul Dunav, Trofeul de sah clasic ” Universul Campionilor” ,adevarate rampe de lansare catre sahul de performanta. Multumim partenerilor nostri -sponsori, autoritatilor publice locale, arbitrilor,gazdelor – Muzeul de Istorie si Teatrul Maria Filotti, care au facut posibila desfasurarea acestor turnee in 2023 si transmitem un gand bun de prietenie, socializare si spirit de fairplay !