În perioada 7-16 februarie 2020, asociația noastră a avut onoarea de a organiza, alături de dl. Iulian Preda, reprezentantul Clubului de Șah „Micul Prinț” Brăila, una din cele 4 semifinale ale Campionatului Național de Șah, individual. Competiția s-a bucurat de un real succes, în cele cinci zile de concurs participând nu mai puțin de 45 de șahiști din Timișoara, Brașov, București, Constanța, Galați, Târgoviște.

După dispute aprige, primele trei locuri au fost ocupate de Ghimpu Samuel Timotei de la Universitatea de Vest din Timișoara, Istrate Ion, de la C.S. Dinamo București și Lupu Ovidiu de la C.S. Lia Brașov.

Pentru participarea la Finala Națională ce fusese programată în luna aprilie a acestui an la Iași, s-au mai calificat: Cervis Mihai, Jitea Andrei, Găzdaru David, Paiovici Andreea, Rădulescu Larisa Ștefania, Chirilă Carmen, Andres Marina Corina, Bădără Nicolae, Bonciu David, Chipăilă Cristian Florin, Coca Cristi Iulian, Dan Cristian Mihăiță, Dobrescu Cosmin Ionuț, Găzdaru Rareș, Ifrim Mihai, Tudoroiu Răzvan Cătălin, Tufă Mihai și Zanfir Iulian.